I’m still here 2020

Met Covid-19 die onze wereld op dit moment beheerst, komen mensen toch wel weer een beetje terug bij hun roots. Ook ik, die toch al zeker 6 à 7 jaar, helemaal niet meer actief is op gebied van fotografie, kreeg de kriebels toch weer, om lekker de camera te pakken, en samen met de kleine (althans, zo klein is mn meisje al niet meer) op pad te gaan. Hier een paar fotootjes, van papa’s trots!

Keep on strong, and keep your distance!

Party time!!!

Ik heb afgelopen weekend op een te gek feestje mogen fotograferen, alles was op en top geregeld en de sfeer was uitermate goed! Ondanks het weinige licht, kon ik er met een flitser en hoge ISO waardes (1600/3200) echt mooie foto’s maken.

Maar waarom ze nou zo onscherp werden tegen het einde van de avond… PROOST!

 

Klik hieronder voor het volledige foto album!
http://blog.vdheuvelphotography.nl/?page_id=652

 

Seeking old times…

Deze natuurfoto van een Ijsvogel uit 2006 beschrijft heel veel historie. Hiermee begon de gekte voor natuurfotografie en met name voor de Ijsvogel (kingfisher). Deze heb ik dan ook meerdere malen proberen vast te leggen op de gevoelige plaat. Uren in de Biesbosch, in mijn bootje met een camouflagenet, hopend voor dat ene moment, dat hij eventjes voor je kwam zitten op een takje…

Mooie tijden… soms heb ik wel spijt dat ik mijn 100-400L lens heb weggedaan…

ijsvogel (kingfisher)