Zwangerschap’s foto’s

Het heeft even geduurd maar hier is weer een nieuwe blogpost.
Ik heb niet stilgezeten hoor, maar zoals ik jullie al had verteld, zou ik zwangerschapsfoto’s gaan maken bij vrienden. En dat hebben we gedaan.

En met ‘we’ bedoel ik ook we (Het prachtige zwangere model, en degene die ervoor gezorgd heeft dat ze zwanger is 🙂 ). We hebben echt superleuke foto’s gemaakt, een toffe dag gehad en toffe ideeën bedacht met z’n 3e en met de hulp van Google. Bij deze bedank ik ze ook nog even, omdat het voor mij ook erg leerzaam is geweest.

De slaapkamer hadden we omgetoverd tot fotostudio, mijn statief, paraplu, en mijn 580EX II flitsers opgesteld zodat we een goede achtergrond kregen en mooie belichting op de modellen.

Ook hebben we met zeepbellen en ook met muisjes wat gave foto’s gemaakt.

Hieronder zie je mijn 2 favorieten, ben je benieuwd naar overige resultaten, dan kan je die onder mijn portfolio vinden bij Zwangerschap impressie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *