It’s busy!!!

Man man man… ik probeer hier regelmatig mijn blog up-to-date te houden, foto’s genoeg.. maar even de tijd erin steken om hier iets te posten.. Ho maar! Iedereen werd hier thuis ziek, ons dochtertje, de vrouw, terug ons dochtertje… en als ik er dan eens voor zou kunnen zorgen… heeft papa het te druk met trouwfotootjes maken.

Afgelopen vrijdag een bruiloft gehad van 2 dames uit mijn dorp. Dit was echt super leuk. Als trouwlocatie hebben we het Chassé theater in Breda uitgekozen, dit omdat theater toch een gezamenlijk interesse is. Wat een top locatie, maar moeilijk licht. Gelukkig heb ik de 5d mk II, want iso 800 en iso 1600 stonden regelmatig in mijn display.
Binnenkort dus de foto’s hiervan, maar heb nog even 1140 foto’s + 600 avondfeest foto’s door de selectie heen te gooien waarbij ik uiteindelijk van de 1140 onder de 300 uit ga proberen te komen.

Maar goed.. ook roodharigendag mag ik nog niet vergeten, want daar hebben we leuke foto’s gemaakt. Hier nog een bijdrage.. Dit is Kyra, een roodharige die ik 2 jaar geleden heb leren kennen op deze dag en waarmee ik nog altijd een  fotosessie mee moet maken… maar goed deze keer hebben we afgesproken dat we een afspraak gaan prikken!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *