Happy New Year 2011

Allereerst wil ik alle trouwe lezers van mijn blog een heel gelukkig, gezond en voorspoedig 2011 wensen.
2010 was voor mij een fotografisch jaar! Ik kijk terug op mooie fotoshoots, maar ook op veel leer momenten.
Ik hoop in 2011 niet alleen zwangerschappen, avondfeesten, bruiloften, baby’s en sprinkhanen op de foto te zetten, maar mij ook wat meer op echte portret foto’s te richten. Niet standaard… liefst met visagie, studio achtige foto’s… maar goed, de tijd zal het leren. Ohw ja… ik zou ook nog wat meer willen bloggen, maar dat beloof ik al zo lang. Misschien dat ik het in 2011 waar kan maken voor jullie!

November en December zijn voor mij nog erg drukke maanden geweest. Ook met het werk, maar ook met fotografie. Ik heb mij uit mogen leven op een groot feest hier in het dorp, wat tip-top was geregeld. En ook heb ik dit jaar foto’s mogen maken op het Gala feest van mijn werk. Anders dan vorig jaar stond ik nu achter de camera, in plaats van achter een glas champagne, wijn, bier, bier, champagne… enzovoort 😀
Toch heb ik het enorm naar mijn zin gehad, en prachtige foto’s kunnen maken. Heel de avond weer op ISO1600 flitser erbij, en ohw ohw.. de 5D is weer helemaal tot zijn recht gekomen. Ik ben nog altijd verbaasd over de weinige ruis op hoge iso!

Goed voor het nieuwe jaar hier wat Champagne voor jullie!

En hier nog een ander fotootje van het gala feest… voor de muzikale afsluiter van deze post!

Bedankt voor een trouw jaar vol met leuke reacties op mijn blog (NOT!) …euh ja.. er zit een kleine link boven ieder artikel (leave a comment) EN DIE DOET HET!!! 😉

En tot de volgende post!
Happy New Year!

Joep

3 thoughts on “Happy New Year 2011

  1. Tja ik vind het zo zielig dat er niemand een comment achterlaat dat ik dat maar doe 😉 , ik wens jou en je gezin een goed en gezond 2011

  2. Fijn weer aanvulling op je blog.
    maar uit de gala serie heb ik indrukwekkende foto’s voorbij zien komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *