Home > Foto's > Station Lage Zwaluwe

Station Lage Zwaluwe

Al enkele keren rij ik langs station Lage Zwaluwe op het moment dat de zon net onder is. Het licht is dan prachtig (het blauwe uurtje). Vanavond ben ik toch maar eens in de auto gesprongen vlak voor zonsondergang. Aangezien ik eigenlijk nog niet vaak op het station ben geweest, moest ik mijn weg nog wat zoeken, maar heb er zeker wat leuke plekjes gevonden die ook in de toekomst, en zelfs met model, voor mooie resultaten kunnen zorgen.

Hier een paar fotootjes van vanavond… ik ga zeker nog een keer terug.

Zo is de glazen toren erg mooi van kleur als de zon net onder gaat…

Heb ik mij zelfs gewaagt aan een zelf-portretje (ik ben niet gevaarlijk hoor)

En nadat ik bijna omver waaide van een passerende trein, ben ik maar weer nar huis gegaan…

Bye!
(ohwja en vergeet de ‘like’ button hieronder niet hè als je facebooker bent!)

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.